DE RAES CUP

TWEE AFZONDERLIJKE COMPETITIES

De Raes Cup bestaat uit twee afzonderlijke competities. Er is een veteranencompetitie (minimumleeftijd 35 jaar) en een competitief tornooi. De minimum leeftijd voor beide tornooien is 17 jaar.

 

WEDSTRIJDEN: 5 VS 5

In de veteranencompetitie wordt er gespeeld volgens de regels van het veldvoetbal. Ploegen speler er met 4 veldspelers en 1 doelman (verplicht te werken met een vaste doelman). In de competitieve reeks wordt er gespeeld volgens de regels van het minivoetbal. Ploegen spelen er 5 tegen 5 (geen vaste doelman).

INSCHRIJVINGSGELD

Er dient voor aanvang van het tornooi inschrijvingsgeld betaald te worden via overschrijving. Het inschrijvingsgeld komt overeen met een bedrag van 70 euro. Er dient geen waarborg betaald te worden. Een inschrijving is pas definitief na betaling.

DUUR WEDSTRIJDEN

Alle wedstrijden duren 2 x 10 minuten. Na een wedstrijd wordt er na 5 minuten gestart met de volgende. Via de organisatie worden alle veldverdelingen medegedeeld.

SPELERSLIJST

Elke ploeg mag maximaal 12 spe(e)l(st)ers inschrijven voor het tornooi. De spelerslijst moet op de dag zelf ingevuld worden en afgetekend worden op het secretariaat. Na de eerste wedstrijd kunnen geen spelers meer toegevoegd worden. 

MEER INFO: TORNOOI REGLEMENT

PRIJZENPOT

COMPETITIEF TORNOOI

 • EERSTE PLAATS: 200 EURO
 • TWEEDE PLAATS: 100 EURO
 • DERDE PLAATS: 50 EURO

VETERANEN TORNOOI

 • EERSTE PLAATS: 100 EURO 
 • TWEEDE PLAATS: 50 EURO + 2 DRANKKAARTEN
 • DERDE PLAATS: 4 DRANKKAARTEN

BELANGRIJK! WAT MOET JE IN ORDE BRENGEN:

 1. Je bent pas definitief ingeschreven bij het betalen van de deelnameprijs (70 euro)
 2. Elke ingeschreven ploeg aanvaardt het gedragscharter.
 3. Elke ploegverantwoordelijke wordt geacht het tornooireglement te kennen.
 4. Elke ploeg mag maximaal 12 spelersnamen invullen.
 5. De spelerslijst mag ter plaatse ingevuld worden. Het secretariaat keurt de spelerslijsten goed.
 6. De ploegverantwoordelijke dient zich 20 minuten voor de start van de eerste wedstrijd aan te melden in het secretariaat.